Close sidebar
Close sidebar

La 82 de ani, se lupta pentru propria casa! In loc sa aiba o batranete linistita, aceasta batrana incearca sa-si faca dreptate dupa ce o nepoata a pus mana pe casa ei

Nici in rudele de sange nu mai putem avea incredere? Este intrebarea pe care si-o pune o batrana din Braila, care a hotarat cu ani in urma sa-i doneze casa unei nepoate. Acum se judeca pentru propria casa. Un reportaj tulburator realizat de Stefan Stroe despre drama unei femei neajutorate.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Batrana din imagini se numeste Catalina Draghia. In 2009, pe cand avea 74 de ani, a hotarat sa-i doneze unei nepoate apartamentul. A facut o singura greseala, a cedat locuinta fara sa puna  o clauza de ingrijire. A facut acest gest cu inima deschisa si dragoste pentru nepoata. Cand nu a mai putut sa se ingrijeasca singura, a cerut ajutorul nepoatei.. Raspunsul acesteia a venit imediat...

-De ce nu are grija?
-A zis ca nu vrea sa fie servitoarea mea.
-Atunci mi-a spus ea, ca eu nu am stiut ca i-a dat casa ei. Mi-a spus..uite i-am dat lui Geta casa.. Bine, si atunci de ce nu are grija de mata?  Mi-a zis ca ea nu e servitorea nimanui.

-Si am sunat-o si i-am zis..geta, vino daca tot ti a dat casa, vino sa ai grija de ea.

Ce, eu sunt proasta sa am grija de ea..eu sunt servitoarea ei? Si cum am facut eu actul, nici Dumnezeu nu-l mai desface. Si cune esti tu? Vezi-ti de treaba ta.

Am mers impreuna cu ruda care a luat-o la ea pe batrana sa vorbim si noi cu nepoata... sa incercam sa lamurim situatia.

-Daca ea nu mai doreste acel act, de ce nu renuntati la donatie, daca spuneti ca n-ati vrut niciodata casa aia? Eu am bagat niste bani acolo si am ajutat o.

Dansa avea pe atunci 6 milioane si eu am ajutat o sa-si puna centrala.. Si mi a dat banii inapoi.. dar una e cand va dau banii gramada... Dar v-a dat banii? Mi-a dat..

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

- V-am zis ca eu am incercat sa ajung la dinsa. Rep. Cand a ti incercat? Luna trecuta. Rep. Ati mers cu avocatul? Am mers cu avocatul ca a vrut comisia, presedinta.
- De aia ati vrut sa mergeti la ea? Da  

-In momentul cand v-a facut acel act de donatie, nu va gandeati ca aveti o obligatie morala sa aveti grija de aceasta batrana? Eu am avut, am avut grija..

In discutie intervine si ruda care a luat-o acasa pe biata femeie.

- Nu te a obligat nimeni. Ba da, tu..pentru ca ai lasat o singura in casa si parasita. Pe mine nu m- a lasat sufletul sa o las acolo. Eu am sunat.. Nu ai sunat o niciodata in anii astia. in 4 ani de cand sa pornit procesul n ai sunat o.

-In momentul cand a cazut la pat, eu am sunat o de "n", ori sa vina s-o ia in primire, Minti, minti.. Si a spus ca ea nu e sluga nimanui. Minti! Se pot lua convorbirile telefonice..

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Ne intoarcem la batrana. Femeia spune ca nu va renunta la proces. Vrea sa obtina in justitie anularea donatiei.

Spusele ei sunt confirmate si de o vecina care trece sa aiba grija de ea..

Oricat de dureros ar fi, concluzia e una singura!

Avem o datorie de onoare pentru parintii si bunicii nostri, aceea de a-i ingrijii si respecta pana la sfarsitul zilelor. Din pacate multi dintre noi uita acest lucru si vaneaza doar avantaje materiale.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI