Close sidebar
Close sidebar

La ce trebuie sa ia grija cand iti cumperi o masina second-hand! Kilometrajul se poate modifica si de pe smartphone

Vrei sa cumperi o masina la mana a doua, insa ti-e frica ca vei fi pacalit de samsari? Ei bine, ai toate motivele sa te ingrijorezi pentru ca exista foarte multe masini second-hand cu kilometrajul modificat.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Orice persoana care isi vine masina poate sa dea kilometri inapoi foarte simplu. Internetul abunda de tutoriale care te invata sa faci asta. Acum poti sa modifici kilometrajul doar cu telefonul mobil si o aplicatie.

 

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Conform studiilor, aproximativ 80% din autovehiculele SH aflate la vanzare in Romania au kilometrajele date inapoi trebuie sa verifici cartea de service, pe care trebuie sa o vanzatorul trebuie sa o aiba in mod obligatoriu.

Daca, spre exemplu, in ianuarie 2015 s-a facut revizia la 315.000 de kilometri, iar bordul iti arata 180.000, e clar ca s-a umblat la kilometraj.

Gasesti AICI cele mai simple metode prin care iti dai seama daca o masina are kilometrajul modificat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI