Close sidebar
Close sidebar

La Cluj au apărut primele localuri VERZI! Vezi cum arată și ce înseamnă asta

Vremea cu soare ne scoate din case spre norocul proprietarilor de localuri.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Terasele sunt pline, dar clientii cauta si experiente culinare noi. La moda sunt acum restaurantele cu multa verdeata si cu un concept inedit.

Inconjurati de plante, ca intr-o sera, clientii acestui local se bucura de aer proaspat si curat,
in inima orasului.

Citeste si: El este șoferul român care a omorât o studentă! În timp ce conducea, Viorel se uita la TV pe telefonul mobil

Relaxarea pe care o traiesc aici e ca o evadare in natura.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Plantele care atarna din tavan si isi fac loc printre mese le dau sentimentul ca iau masa in aer liber si le ofera celor care vin aici o experienta culinara aparte.

Conceptul proaspat, integrat atent sub o cupola de sticla, e unic in tara, spun reprezentantii localului.

Citeste si: Mănânci shaorma? Ai grijă la aceste detalii! Pericolul URIAȘ pe care îl reprezintă pentru sănătate dacă nu ești atent!

"Am facut un research impreuna cu designerul nostru care calatoreste foarte mult si imprumuta cele mai frumoase lucruri din locurile in care calatoreste si am incercat sa aducem cate putin din cat mai multe locuri ale lumii. Credem ca a iesit un concept de restaurant foarte spectaculos.", spune Paul Farcas.

Cine vrea isi poate cumpara pentru acasa paine coapta de chefii localului.

Restaurantul are bucataria deschisa si ii lasa pe clienti sa vada indeaproape cum se prepara mancarea.

Citeste si: Liderii de maine se nasc astazi! Este vorba de copiii din generația Alpha! Astfel de micuți se găsesc și în România! Află-le povestea!

Odata cu primavara, in meniuri au aparut garniturile bogate in vitamine.

Chiar daca e post, chefii le recomanda alaturi de carne. Pe langa aceste farfurii sanatoase bucatarii recomanda sucuri si fresh-uri din fructe proaspat stroase.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI