Close sidebar
Close sidebar

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: Cele mai drăguțe mesaje, urări și felicitări pentru sărbătoriții zilei

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: V-am pregătit o selecție de mesaje, felicitări și urări de ”La mulți ani!” pentru Andrei sau Andreea, dar și pentru alte nume derivate care își serbează onomastica pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei.

Alina Raducu,

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: Cele mai drăguțe mesaje, urări și felicitări

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

La mulți ani de Sf. Andrei 2022. De Sfântul Andrei 2022 foarte mulți români sărbătoresc ziua de nume și primesc cele mai frumoase felicitări și urări de la cei dragi. Mai exact, peste 600.000 de români își serbează ziua numelui cu această ocazie.

Iată ce mesaje poți trimite de Sfântul Andrei, pentru a-ți felicita prietenii, familia sau cunoștințele! 

Cele mai drăguțe urări și felicitări de Sf. Andrei, pentru toți sărbătoriții

Astazi este o zi speciala pentru tine, iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti dorim din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate.

La multi ani, Andrei/Andreea!

Cu ocazia sarbatoririi numelui, primiti un calduros “La multi ani”, multa sanatate, multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi. La multi ani de Sfantul Andrei!

Cineva acolo sus te iubeste, dar cineva aici jos tine la tine si mai mult! La multi ani si te iubesc!

Citește și: Urări de Sf. Andrei 2022: La mulți ani pentru cei care își sărbătoresc onomastica!

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: Cele mai drăguțe mesaje, urări și felicitări

[Sursa foto: PixaBay]

La multi ani Andrei/Andreea! Ingerii sa-ti calauzeasca pasii si Sfantul Andrei sa-ti lumineze drumul in viata!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se îndeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui.

La multi ani!

La mulți ani! Să ai parte de tot binele din lume și să ajungi exact acolo unde îți dorești!

Îți doresc să ai o zi cât mai frumoasă, cu multe bucurii și momente frumoase. La mulți ani binecuvântați!

Citește și: Sf. Andrei 2022: Tot ce trebuie să știi despre această mare sărbătoare

Citeste si: Salarii mai mari de la 1 ianuarie 2025. Cu cât vor crește veniturile angajaților și cine va beneficia de bani mai mulți- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: Cele mai drăguțe mesaje, urări și felicitări

[Sursa foto: PixaBay]

În zi de mare sărbătoare îți doresc ca Sfântul Andrei să te ferească de rele, să ai parte de noroc, sănătate și bucurii. La mulți ani!

La mulți ani! Fie ca această zi să fie una specială pentru tine și de care să te bucuri alături de toți cei dragi. Petrecere frumoasă!

La mulți ani! Îți doresc o zi minunată, cu multe surprize și motive de bucurie!

Toate visele tale să devină realitate, să nu renunți niciodată la ceea ce îți dorești și să ai parte de o zi frumoasă. La mulți ani!

Mesaje și felicitări superbe cu La mulți ani de Sf. Andrei 2022

Îți doresc să te bucuri din plin de această zi, să îi ai alături pe toți cei dragi, iar toate dorințele pe care ți le vei pune astăzi să devină realitate. La mulți ani frumoși!

Sfântul Andrei, cel al cărui nume îl porți, să te protejeze de necazuri și să îți arate mereu calea cea dreaptă. La mulți ani, multă fericire și sănătate!

In aceasta zi speciala, iti transmit cele mai sincere urari. Sa ai o viata plina de lucruri bune, iar Sfantul Andrei, al carei nume il porti, sa te ocroteasca mereu! La multi ani de ziua numelui tau!â

Citește și: Felicitări de Sf. Andrei 2022: Imagini cu text. La mulți ani!

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: Cele mai drăguțe mesaje, urări și felicitări

[Sursa foto: PixaBay]

Fie ca toate împlinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te însoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

Felicitari, dragul meu, cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani, Andrei!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care li reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara.

De Sfantul Andrei, zi sfanta, sa se rasfranga asupra ta toata bunatatea si dragostea izvorate dintr-o inima mare. La multi ani, Andrei/Andreea!

Citește și: Sfântul Andrei 2022: Pe ce dată pică sărbătoarea și ce se spune despre această zi?

La mulți ani de Sf. Andrei 2022: Cele mai drăguțe mesaje, urări și felicitări

[Sursa foto: PixaBay]

Fie ca aceasta zi sa-ti deschida poarta unui viitor plin de succese si realizari. Sfantul ANDREI al carui nume il porti sa te ocroteasca si sa te calauzeasca mereu. La Multi Ani!

Astazi este o zi speciala pentru tine iar tu esti special(a) pentru noi in fiecare zi. Iti doresc din adancul sufletului sa ai parte numai de impliniri, satisfactii si multa sanatate. La multi ani!

Astazi e ziua numelui tau, un nume simplu si frumos, la fel de pur si gingas ca tine. Iti doresc numai bine si sa ai parte de toata fericirea din lume. La multi ani, Andrei!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI