Close sidebar
Close sidebar

La numai 13 ani o fetita din Botosani a devenit mama. Ea isi creste bebelusul intr-un fost grajd

Anamaria este o adolescenta in varsta de 13 ani din Botosani care a devenit recent mama. Ea isi creste bebelusul de numai 3 luni intr-o camera amenajata intr-un fost grajd.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anamaria este probabil cea mai tanara mama din judetul Botosani. La numai 13 ani ea a adus pe lume un baietel. Tatal copilului are 20 de ani si tot ceea ce isi doresc este ca micutul lor sa fie sanatos si sa beneficieze de tot ceea ce ei nu au avut parte in copilarie.

foto: Libertatea

Cei trei locuiesc intr-o camera amenajata intr-un fost grajd, in satul Balta Rosie, scrie ziarul Libertatea. „A fost o greseala, asa este, dar de acum o sa il crestem. Totusi, cand am aflat, ne-am dorit asta. Suntem multumiti ca e sanatos si incepe sa creasca. Incercam sa nu il scoatem prea mult pe afara, sa nu raceasca”, spune Anamaria, cu grija unei mame.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Seara, ei folosesc o lampa cu gaz sau un bec cu leduri, care functioneaza cu un acumulator ce se incarca in timpul zilei de la un panou solar. Ca sa nu le fie frig peste noapte, cei doi au pus in usa o patura, insa cel mai mult se gandesc la copil.

„Usa e stricata, la fel si geamurile. Soba e reparata, dar numai ca trebuie sa o dam cu vopsea. E cam rau aici, dar cand avem ceva bani si posibilitatea, facem ceva pentru baietel. Am vrea sa avem si noi o mobila in casa. Nu avem curent electric si trebuie sa spal totul la mana. Niste hainute sa ii mai luam, ce mai are el nevoie”, mai spune tanara mamica.

Citeste mai multe AICI.

Sursa foto: Libertatea

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI