Close sidebar
Close sidebar

La numai 20 de ani, Sergiu a urcat la îngeri! A murit pe loc într-un cumplit accident petrecut aseară! "Ne pregăteam de Crăciun, acum plângem la căpătâiul lui"

O tragedie devastatoare s-a produs aseară, în județul Satu Mare, între localitățile Andy Endre și Căuș. Un băiat de numai 20 de ani și-a pierdut viața.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sergiu se afla la volanului unui BMW, dar a pierdut controlul autoturismului și s-a oprit cu mașina direct într-un șanț. El a murit pe loc, în timp ce alți doi tineri care se aflau cu el în mașină au fost duși de urgență la spital.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje medicale de prim-ajutor, care nu au mai putut face nimic pentru tânărul șofer.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tânărul se întorcea de la bunicii lui în momentul în care s-a produs tragedia. Sergiu îşi ajutase bunicii cu treburile gospădăreşti, aşa cum făcea de obicei.

Prietenii spun despre Sergiu că era un tânăr extrem de respectuos şi de muncitor. Era student la Facultatea de Protecţia şi Ingineria Mediului din Oradea şi abia împlinise 20 de ani.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI