Close sidebar
Close sidebar

La un an de la Colectiv, una din victime ajunge iar la spital, muscata de un sobolan! “Atat de tare incat mi-am auzit carnea trosnind”

Corina Gabriela, una dintre tinerele ranite in incendiul din Colectiv, a avut parte, zilele trecute, de o intamplare stranie. Ea a fost muscata de mana de un sobolan. A ajuns de urgenta la spital.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanara a povestit cum motanul sau a intrat in casa in gura cu un sobolan, iar ea, miloasa, a vrut sa salveze animalul. Nu era prima data cand pisica ii aducea in casa soareci, dar de data aceasta, animalutul era viu, asa ca Corina l-a scos din gura lui Albus (asa il cheama pe motan) pentru a-l elibera.  Numai ca soarecele si-a infipt dintii in mainile tinerei, acolo unde ea fusese arsa in tragedia din Colectiv.

“Eu, fata buna cum ma stiti, am prins lighioana cu gandul sa o eliberez afara, deci sa o salvez, dar lighioana m-a muscat de deget. Atat de tare incat mi-am auzit carnea trosnind. Nici macar dupa ce l-am scos cu tot cu mana pe pervaz, nu m-a eliberat. A trebuit sa ii dau una in cap. Chitaia ca din gura de şarpe, dar stransoarea n-o slabea (…) Am dezinfectat ranile (m-a muscat de ambele maini), dar imi zvacnesc si s-au umflat”, le-a spus Corina Gabriela prietenilor.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

 

Ea a fost sfatuita sa se duca imediat la spital. Asa ca, duminica noapte, ea ajuns la Spitalul “Matei Bals”, unde i s-au facut  imediat injectii antirabic si antitetanus.
Tanara va trebui sa ajunga si in zilele urmatoare la spital pentru alte doze de ser.

Apoi si-a anuntat prietenii ca este in regula si ca a avut grija sa se duca la spital. “Nu risc sa ma omoare un biet sobolan. Ce mama dracului? As fi de rasul curcilor”, a spus tanara, care este unul dintre supravietuitorii incendiului din Colectiv. Corina a avut arsuri pe 40% din suprafata corpului si, dupa ce a fost internata initial la Spitalul Elias, a fost transferata la Broomfield, in Marea Britanie, unde a stat cateva saptamani.


Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI