Close sidebar
Close sidebar

La un an de la divortul de Brad Pitt, Angelina Jolie iubeste din nou. S-a cuplat cu un multimiliardar

Ar fi impreuna cu un cunoscut miliardar, care nu de putine ori a frant inimi in randul divelor de la Hollywood.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Angelina Jolie a fost cat se poate de discreta in privinta vietii sale private. Desi multi spuneau ca actrita nu-si va reveni dupa despartirea de Brad Pitt, ei bine, iata ca exista iubire dupa divort.

Janet Charlton, una dintre cele mai cunoscute bloggerite de peste ocean, a dezvaluit ca frumoasa Jolie se iubeste cu Elon Musk. Recent, cei doi au petrecut un weekend impreuna la Las Vegas, fiind foarte atenti sa plece si sa vina separat, ca sa nu dea nimic de banuit celor din jur.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Aceeasi sursa dezvaluie faptul ca relatia lor a inceput in urma cu cateva luni, desi cei doi se cunosc de ani buni. O perioada, au lucrat, impreuna, la aceleasi proiecte umanitare.

La cei 46 de ani ai sai, noul partener al actritei detine o avere impresionanta acumulata din afaceri in domeniul tehnologiei: aproape 15 miliarde de dolari, iar pasiunea lui pentru divele de la Hollywood este mai mult decat cunoscuta.

Timp de un an, Elon Musk a trait o poveste de dragoste cu Amber Heart, fosta sotie a "piratului din Caraibe".

Dupa mai multe momente de tandrete si calatorii, acesta a pus capat relatiei. Lui Elon i-ar fi ajuns la urechi detalii legate de comportamentul actritei care nu i-au fost pe plac.

Despre Angelina Jolie si Elon Musk, bloggerita Janet Charlton scrie ca relatia pe care tocmai a dezvaluit-o ar fi un „mare secret" si.....

o stire chiar si pentru Brad Pitt.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI