Așa arată apa din lacul IOR. Este roșie de câteva săptămâni, însă nimeni nu a bănuit care ar putea fi motivul. Mai mulți oameni care frecventează parcul au fost îngrijorați- așa că au semnalat fenomenul. După câteva teste cerute de Fundația EcoCivica au ieşit la iveală lucruri înfiorătoare.

Citeste si: VIDEO- O mamă își abuzează fetița în fața tatălui venit s-o viziteze

Autoritățile au deschis o anchetă în acest sens

Autoritățile vor acum să vadă cum a fost posibil acest lucru și iau in calcul mai multe variante. Nu este exclus ca vreo conductă de canalizare fisurată să genereze fenomenul- însă este greu de crezut.

Citeste si: VIDEO -Cluj-Napoca, prețurile apartamentelor sunt pur și simplu uriașe

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Garda de mediu a deschis imediat o anchetă pentru a vedea motivele exacte, dar și cine s-ar face vinovat de poluarea masivă.

Oamenii din zonă au fost șocați când au auzit de ce s-a înroșit apa.

Citeste si: VIDEO- Afacerist din Capitală, reținut de poliție sub acuzația de viol

Rezultatele finale ale analizelor celor de la Garda de Mediu vor fi gata la finalul săptămânii vaiitoare. Până atunci- autoritățile analizează camerele de supraveghere din zonă pentru a găsi alte indicii care să ducă la găsirea cauzei poluării.

Citeste si: Soția lui Ilie Năstase a pus piciorul în prag! Ce condiții i-a pus tenismenului pentru împăcare? „Să ceară ajutor specializat!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro: