Rusu Liviu Valentin, capitan al Jandarmeriei Alba, a dat-o in judecata pe Laura Codruta Kovesi dar si institutia pe care o conduce, solicitand daune morale. Jandarmul a fost elementul central al unui dosar in care i s-au adus mai multe acuzatii de coruptie. Conform rechizitoriului, acesta ar fi luat credite de 60.000 euro pe baza unor adeverinte de salariu false, ancheta pornind de la marturiile unei femei care a sustinut in fata procurorilor ca este amanta jandarmului.

Anul trecut, capitanul a fost condamnat la 3 ani de inchisoare cu suspendare si l-a obligat sa-i plateasca femeii care l-a reclamat suma de 10.000 euro ca daune morale. Rusu Valentin a fost insa achitat pentru acuzatia de inselaciune.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Barbatul a fost, insa,  deranjat ca inca

de la declansarea anchetei, multe din informatiile din dosar au ajuns in presa, lucru care i-a creat prejudicii morale. Au fost prezentate inclusiv amanunte legate de viata lui personala, denuntatoarea-amanta sustinand chiar in timpul anchetei ca ar fi fost santajata de jandarm cu anumite fotografii, sa nu se desparta de el. De altfel, asa a si inceput ancheta: initial femeia s-a plans ca barbatul n-o lasa sa se desparta de el, iar procurorii au ajuns sa descopere o retea care elibera adeverinte de venit false in vederea obtinerii unor credite.
Majoritatea inculpatilor din dosar au fost insa achitati, unii dintre ei fiind insa obligati sa restituie banii catre banci.  

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si