Close sidebar
Close sidebar

Laura Codruta Kovesi: "In Romania vad ca se incearca intimidarea procurorilor DNA prin angajarea de firme private, pe bani multi"

Laura Codruta Kovesi, sefa DNA, a fost invitata la o emisiune de la TVR 1, emisiune in cadrul careia a facut niste declaratii interesante.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Unul dintre cele mai importante mesaje transmise de Kovesi a fost legat de tentativa de intimidare a procurorilor DNA de catre anumite firme private care sunt angajate sa faca asta. "Pana acum am fost obisnuiti sa fim atacati prin declaratii publice, la diverse emisiuni, pe Facebook. Mai nou vad ca se angajeaza firme, companii private care sunt platite cu bani multi sa vina sa intimideze procurorii DNA. E o abordare noua pentru Romania. Le transmit ca procurorii DNA sunt prea rezistenti. Nu suntem ingrijorati, dar ne impresioneaza efectele dramatice ale coruptiei, efecte ce au dus si la moartea unor persoane", a declarat Laura Codruta Kovesi in emisiunea respectiva.

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: S-a apucat de sală la 70 de ani și a slăbit 36 de kg. Acum, Joan e influenceriță de fitness și face senzație pe internet- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI