Laura Lavric nu se lasă, vrea cu orice preț ca sora ei, Ecaterina Traian, să plătească pentru că i-a afectat grav imaginea. Interpreta a aflat o adresă a surorii ei, stabilită în prezent în Canada, și a anunțat instanța pentru a-i comunica hotărârea din martie 2018, conform căreia aceasta trebuie să-i plătească daune morale de 10.000 euro. În acest moment, Laura Lavric vrea să găsească un executor internațional pentru a duce la îndeplinire decizia instanței din România, în cazul în care sora ei refuză să plătească.

Deja, instanța a trimis către interpretă decizia oficială pe baza căreia Lavric poate trece la executare.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Admite cererea. Dispune recomunicarea hotărârii către reclamantă la domiciliul indicat în cererea de recomunicare. Cu apel în 30 de zile de la comunicare”, se arată într-o minută a ședinței din decembrie de la Tribunalul București.

Laura Lavric: "E prea mare stricăciunea”

”Probabil că o să am nevoie de un executor internațional. Și am să găsesc, eu sunt o femeie care știe să le rezolve pe toate.

Am răbdare. A fost prea mare stricăciunea ca să se poată repara. Nu se poate așa jigniri”, a declarat Laura Lavric pentru cancan.ro.

Ecaterina Traian, sora Laurei Lavric, a făcut cu câțiva ani în urmă, declarații pe care n-a putut să le susțină ulterior. Ea și-a acuzat sora de comportament indecent, moravuri ușoare și a spus despre ea că are probleme cu alcoolul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si