Laura Lavric si-a dat sora in urmarire la ambasade, pentru a o putea aduce la procesul pe care i l-a intentat. Laura Lavric se afla de mai bine de cinci ani in razboi cu sora sa, Ecaterina Traian, scrie libertatea.ro. Desi de atunci a trecut ceva timp, artista nu si-a iertat sub nicio forma ruda sa de sange si nu a renunţat la procesul de calomnie pe care i l-a intentat.

Aceasta afirmase despre ea, intr-o emisiune tv, ca solista “mergea cu barbaţi pe cadouri si bani”.

De atunci, cantareaţa de muzica populara a incercat sa-si gaseasca dreptatea in tribunal. Pana acum insa, fara prea mari rezultate, pentru ca procesul a cunoscut mai multe amanari intrucat sora sa, care locuieste in Canada, este de negasit si nu poate fi citata in dosar. Laura Lavric nu renunţa insa asa usor si, potrivit propriilor marturisiri, este dispusa sa o caute si-n gaura de sarpe.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

”Eu ma jur ca nu i-am facut niciun rau. Ci numai bine. Eu merg in strainatate de pe vremea lui Ceausescu. Nu s-ar fi auzit daca era adevarat? Noi doua suntem in proces. Sora-mea a tot fugit, nu-si da adresa. Dar o sa o gasim, prin ambasade. Ea sta in Canada. Astept rezultatul, ma lupt pentru rezultat”, a declarat Laura Lavric pentru Libertatea.

Mai mult, Laura Lavric vrea ca sora sa sa-i plateasca daune morale consistente.

Pentru ca aceasta a declarat ca artista se prostitua in America, pe bani, bijuterii si parfumuri, ea i-a cerut, in instanţa, pentru calomnie, nu mai puţin de 100.000 de euro!

SURSA: libertatea.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si