Close sidebar
Close sidebar

Laura, o tanara de 28 de ani, a fost violata ore in sir de mai multi imigranti. Atacul grotesc a fost filmat de agresori cu telefonul mobil

Laura, o tanara in varsta de 28 de ani care participa la un festival stradal, a fost rapita de pe strada si violata in repetate randuri de catre 3 imigranti. Barbatii au filmat cu telefoanele mobile atacul grotesc.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incidentul monstruos a avut loc in Germania, unde trei imigranti etiopieni au rapit o tanara din Ungaria in varsta de 28 de ani care participa la un festival stradal.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Barbatii au urmarit victima, iar cand au prins-o singura, au lovit-o si i-au furat telefonul mobil. "Acum vom intretine relatii sexuale", i-au spus cei trei barbati Laurei.

Disperata, tanara a incercat sa fuga, moment in care unul dintre agresori a lovit-o atat de tare incat a cazut la pamant. Violatorii au dezbracat-o si au violat-o de mai multe ori.

"Fiecare m-a violat de trei ori", le-a spus Laura judecatorilor, luni.
Violatorii au fost arestati a doua zi dupa incident si sunt acum judecati, scrie Daily Mail. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI