Valentino Talluto, un contabil in varsta de 33 de ani, a fost arestat in noiembrie 2015, dupa ce timp de un deceniu a recurs la retelele de socializare pentru a atrage femei, cu care a avut apoi relatii sexuale. Politistii cred ca Talluto a avut relatii sexuale cu cel putin 53 de femei si a infectat cu HIV 32 de femei.

Partenerii a trei din cele 32 de femei au contractat si ei ulterior virusul, precum si un bebelus in varsta de opt luni al altei femei.

Talluto le convingea pe femei sa faca sex neprotejat cu el spunandu-le ca este alergic la prezervative sau ca tocmai ce si-a facut un test HIV.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Barbatul a declarat in instanta ca regreta ce s-a intamplat, dar nu si-a dat seama de consecintele actiunilor sale.
 

Procurorii au cerut in cazul sau o condamnare la inchisoare pe viata, insa aceasta solicitare nu a fost acceptata, barbatul fiind condamnat la 24 de ani de inchisoare pentru “vatamare corporala grava si incurabila”.

Multe dintre femeile infectate au aflat ca au HIV abia dupa ce au auzit de arestarea lui Talluto si si-au facut teste.

Aproximativ 35 de milioane de oameni din intreaga lume au murit din cauza HIV/SIDA din anii ’80, cand a izbucnit epidemia, pana in prezent.

Sursa FOTO
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si