Close sidebar
Close sidebar

Lectie de curaj! O mama din Timisoara face sacrificii de neimaginat pentru a-si intretine fiul imobilizat intr-un scaun cu rotile

O lecţie impresionanta de viaţa vine de la Timisoara, unde o mama se chinuie sa ii ofere copilului ei un trai decent. Iar fiul, chiar daca e ţintuit intr-un scaun cu rotile, o rasplateste din plin. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emoţional.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sunt un om simplu, un om normal. Ma consider un om normal. Nu sunt mai diferit decat restul. Asta e parerea mea", spune Sebastian David.

El este David, iar in ciuda bolii cumplite, care i-a imputinat trupul, adolescentul e un munte de optimism. Din cauza atrofiei musculare, adolescentul cantareste doar 35 de kilograme si este tintuit intr-un scaun cu rotile.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Clipa de clipa, mama ii este alaturi. Ramasa vaduva pe cand David avea doar 8 ani, femeia duce greul. De patru ori pe zi, ridica singura scaunul cu baiat cu tot pe treptele casei, iar apoi in autobuz.

"Dumneavoastra ce faceti dupa atatea dureri de spate de la atat carat? Iau pastille, crčme si atat. Trebuie sa imi treaca pana a doua zi pentru ca trebuie sa am forta noua.

O luati de la capat", spune Klara Munteanu, mama acestuia.

Mama, David si sora lui locuiesc intr-o casa care apartine bisericii. Desi au nevoie si de lemne, si de rbani pentru renovarea acoperisului prin care ploua, cea mai arzatoare dorinta a lor acum e un scaun cu rotile.

Tocmai de aceea, colegii de la gradinita si de la scoala au organizat un targ caritabil

Cea mai mare dorinta a lui este sa aiba o masina, cu care mama sa il poate transporta mai usor la scoala. Daca vreti sa intindeti o mana de ajutor, orice este binevenit: e nevoie si de alimente, si haine pentru iarna.

CONT BANCAR: RO24BACX0000000688680000
UNICREDIT TIRIAC BANK, SUCURSALA TIMISOARA, PIATA NICOLAE BALCESCU
TITULAR: DAVID KLARA

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI