Săptămâna Altfel ” a avut loc într-o grădiniță din Oradea. Cei mici au avut parte de diferite activități, printre și o lecție de nutriție. Micuții au avut ocazia să afle care sunt cele mai sănătoase alimente pe care să le consume.

Citește și: Școala altfel 2023. Pe ce dată începe programul în școlile din România?

Pentru ca activitatea să-i atragă cât mai multe, aceștia au primit câte o planșă cu personaje din desene animate pe care trebuiau să le coloreze cu diverse legume.

Preșcolarii au învățat care sunt alimentele sănătoase

Imediat copiii cu vârste între 3 și 5 ani s-au pus pe treabă și au creat un meniu sănătos. Astfel că, prin joacă, micuții au învățat care sunt cele mai sănătoase alimente.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

”Am învățat ce trebuie și ce nu trebuie să mâncăm. Am învățat că fructele au proteine.”, ne-a spus un preșcolar.

Activitatea din ”Săptămâna Altfel” a fost pe placul tuturor preșcolarilor, iar educatoarea este mândră de ce au realizat micuții.

Andreea Szabo, educatoare: ”Copiii au fost foarte entuziasmați pentru că deja pregătirile le-am început de luni, atunci ne-am apucat să adunăm fructe și legume.”

Nutriționiștii sunt de părere că doar printr-o educație alimentară începută de pe băncile grădiniței vom putea mânca sănătos.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si