Close sidebar
Close sidebar

Legătura secretă dintre Ana Otvoş şi Cosmin Cernat! Cum s-au cunoscut cei doi la un eveniment organizat la Târgovişte în 2014!

Pozele din 2014 arată legătura secretă dintre Ana Otvoş şi Cosmin Cernat.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Fanii vor afla despre legătura secretă dintre Ana Otvoş şi Cosmin Cernat. Războinica de la Exatlon 2 şi prezentatorul concursului nu s-au cunoscut în Republica Dominicană, ci se ştiau de mai multă vreme.

Legătura secretă dintre Ana Otvoş şi Cosmin Cernat. Ana a fost campioană la lupte libere

Cei doi s-au întîlnit prima oară în ianuarie 2014, la o petrecere organizată la început de an de CSM Târgovişte, clubul la care era legitimată Ana Otvoş, multiplă campioană naţională şi dublu medaliată europeană la lupte libere.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Legătura secretă dintre Ana Otvoş şi Cosmin Cernat. Cosmin a prezentat un eveniment la Târgovişte

Acum nu mai e un secret legătura secretă dintre Ana Otvoş şi Cosmin Cernat. Cosmin a fost invitat să prezinte evenimentul de la Târgovişte, iar Ana, îmbrăcată într-o fustă neagră şi o geacă de piele de aceeaşi culoare, s-a fotografiat alături de prezentator.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI