Close sidebar
Close sidebar

Liberalul Marian Petrache va fi cercetat de DNA pentru frauda la alegerile locale

Liberalul Marian Petrache va fi anchetat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie pentru frauda la alegerile locale, dupa ce dosarul a fost declinat la DNA, a declarat purtatorul de cuvânt al IPJ Ilfov, Claudia Burada.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit DNA, Marian Petrache este suspectat ca a corupt alegatorii. Politistii din Ilfov fac cercetari in aceast caz, informeaza Agerpres.

Inspectoratul Judetean de Politie Ilfov a deschis pe 11 iunie un dosar penal pentru coruperea alegatorilor, in urma publicarii unor inregistrari audio in care liderul PNL Ilfov, Marian Petrache, discuta despre mobilizarea oamenilor la alegerile din 5 iunie.

Tot atunci, liderul PNL a explicat ca "este o strategie" pentru a fi comporomis, pentru ca rezultatul alegerilor "era previzibil".

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

"E in regula. Probabil ca daca nu semnam protocolul nu se deschidea (un dosar pe tema alegerilor din Ilfov- n.r.). O sa cerceteze. E foarte bine.(...) Parchetul mi se pare firesc sa ia act si sa cerceteze. Si mie imi convine, pentru ca sa nu raman cu blamul ca nu stiu ce am facut. Daca descopera Parchetul ca eu am facut ceva, suport consecintele. Nu o sa gaseasca, va garantez", a mai sustinut Petrache.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI