Close sidebar
Close sidebar

Lidia, tanara care s-a sinucis aruncandu-se de la balconul catedralei Sf Paul din Londra, inmormantata azi!

Moartea Lidiei, tanara care s-a aruncat de pe catedrala Sf. Paul din Londra, a lasat o durere profunda in urma si multe semne de intrebare.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Lidia avea doar 23 de ani, se pregatea sa devina medic neurochirurg, dar in urma cu doua saptamani s-a aruncat de la una din lojele catedralei Sf Paul din Londra, de la o inaltime de 30 de metri, chiar in mijlocul turistilor care vizitau lacasul de cult.

Lidia avea asupra ei doua bilete, unul adresat mamei si altul in care isi cerea iertare celor care vazusera scena ingrozitoare a prabusirii ei.
Indurerata, mama tinerei a povestit ca de ceva vreme aceasta era trista, dar nu a crezut ca lucrurile sunt atat de grave. Femeia se mutase in Anglia, alaturi de cei trei copii ai sai, Lidia, fratele ei geaman si inca un baiat mai mic.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Isabela Dragescu, mama Lidiei, a participat pana acum mandra la toate realizarile fiicei sale, insa acum isi va conduce fiica pe ultimul drum.
Dupa ce toate formalitatile au fost intocmite, femeia a anuntat ca astazi, are loc inmormantarea Lidiei.

“Pentru toti cei care doresc sa fie langa noi, Inmormantarea va fi joi, ora 11 la Biserica St Andrew. Va multumesc!”, este mesajul transmis de mama Lidiei.

Fratele ei geaman este la fel de socat de gestul Lidiei. El a povestit presei engleze ca sora lui visa sa ajunga medic, dar ca intr-adevar era nefericita.


"In ultima vreme era foarte stresata, preocupata sa-si inceapa cariera ca doctor. Dupa un an la Universitatea din East London urma sa se mute la King’s College, spunand ca trebuie sa faca cel putin un an de biologie si chimie. A invatat multi ani, voia cu disperare sa fie chirurg, sa opereze pe creier, era fascinata de creier (…) Nu era fericita in lumea asta. As da orice sa pot sa o aduc inapoi", a declarat Vlad.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI