Au ieșit noi detalii la suprafață în cazul educatoarei ucise de soț. Femeia a fost omorâtă pe 12 august 2021. În urma autopsiei efectuate, cadrele medicale au declarat că victima a fost măcelărită. Arma folosită de criminalul din Fundeni, i-a ajuns Lilianei în inimă și în plămâni.

Citeste si: VIDEO| Bărbatul acuzat că și-a ucis soția educatoare NU recunoaște crima! Mai mult decât atât, susține că femeia ar fi fost violentă cu el: ”A fost un demon cu chip de înger!”

Medicii legiști au stabilit rezultatul autopsiei în cazul educatoarei ucise de soțul său. Taximetristul Valentin Faur a măcelărit-o pe soția sa. Arma utilizată de individ a pătruns până în inima și plămânii ei. Specialiștii au explicat că aceasta a fost cauza morții.

Sfârșitul tragic al Lilianei Faur

Educatoarea Liliana Faur a fost ucisă de soțul ei. În urma autopsiei, s-a decis că tânăra a fost măcelărită de taximetristul Valentin Faur. Arma folosită de el pentru a-și duce crima la bun sfârșit, i-a ajuns victimei în inimă și în plămâni.

Citeste si: VIDEO| NOI imagini exclusive cu criminalul educatoarei! Cum a fost prins și ce le-a spus autorităților: "Nici mort nu voi scoate vreun cuvânt despre ce s-a întâmplat" 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

liliana faur a fost înjunghiată în inimă și plămâni
Liliana Faur și soțul ei.[Sursa foto: Facebook]

Medicii legiști au explicat că atingerea organelor vitale, precum inima și plămânii, a fost cauza decesului privins cazul femeii ucis cu bestialitate de către soțul său.

Citeste si: VIDEO| Un bărbat a fost arestat pentru tâlhărie urmată de decesul victimei. Individul făcea live pe Facebook în momentul în care a fost săltat de mascați

„Atingerea organelor vitale, a inimii și a arterei pulmonare, a fost cauza morții”, au

declarat sursele judiciare, potrivit Gândul.ro.

Liliana și-a dorit să se despartă de soțul ei pentru că era extrem de violent. Cei doi se aflau în plin divorț. Educatoarea a cerut de mai multe ori să i se emită un ordin de protecție pe numele agresorului său.

Citeste si: Ultima postare a bărbatului ucis de tânăra din Piatra Neamț care îl acuză că voia să profite de ea! „Încalcă regulile, nu regreta nimic”

Valentin Faur era foarte gelos. Gelozia lui atingea cote maxime și este unul dintre motivele pentru care i-a luat viața femeii. El a lăsat un bilet în care a povestit totul. Taximetristul a declarat că dacă o va omorî pe Liliana, va fi convins că nu își va putea reface viața cu niciun alt bărbat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si