Ali are parte de o descoperire șocantă. Află că Pilot este fratele său pe care l-a căutat foarte mult. Visul lor de o viață era să se regăsească. Ali este în căutarea dovezilor pentru a demonstra că Pilot este cu adevărat fratele său. Aceasta va fi cea mai fericită zi din viața celor doi frați.

Urmărește Live Video serialul Dragoste și Secrete

Urmărește întrega poveste pe kanald.ro/live.

Citeste si: Cel de-al treilea sezon al serialului “Prețul fericirii” începe săptămâna viitoare, miercuri, 2 septembrie, la Kanal D!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Live Stream Online Dragoste și Secrete. Urmărește episodul din 25 august
Live Stream Online Dragoste și Secrete. Urmărește episodul din 25 august

Adevărata acțiune începe când Vedat află că Ali este ucigașul tatălui său. Un jurământ iportant a fost făcut la moartea tatălui său: vinovatul va plăti pentru ce a făcut! Vedat vrea să-i dea de urmă lui Ali pentru a se răzbuna.

Cea mai dulce armă, răzbunarea!

Citeste si: Drama actriţei din "Dragoste şi secrete": "Am fost sechestrată în casă când eram însărcinată!"

Uygar este grav rănit, dar nu uită de răzbunare și va face orice să-și ducă planul la bun sfârșit. El își dorește ca toți să afle că intreaga vina, pentru toate nenorocirile, ii apartine lui Kurtbey si, in felul acesta, sa se razbune pe toti dusmanii sai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si