Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei” o lasă singură pe Bianca de sărbători: „Îmi împac familia! Mă duc în țară!”

Bianca de la „Puterea Dragostei” a făcut un vlog pe canalul său de Youtube în care își întreabă iubitul de ce pleacă acasă de Crăciun. Livian Pop a transmis că nu pune preț așa mult pe sărbători și că merge acasă pentru că Nelson își dorește să aibă toată familia alături de el.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian de la „Puterea Dragostei” își va petrece sărbătorile de iarnă cu familia, din dorința tatălui de a fi împreună cu toții. Bianca Comănici va sărbători Crăciunul în Turcia, fără iubitul ei.

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, în lacrimi: „Am văzut marea pentru prima oară în viața mea. Nu am avut bani!”

„E greu. Mi-aș dori să o iau și să plec cu ea acasă! Pentru mine nu are o așa importanță mare, toți zic să fim uniți de sărbători, suntem îndoctrinați de mici. Total greșit, trebuie să fim uniți în fiecare zi...N-am

cum să fac...trebuie să fac cumva. Bianca mă înțelege mai mult și îmi oferă confortul de care am nevoie, de aia am ales să plec de sărbători.” a transmis Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Livian de la „Puterea Dragostei” o lasă singură pe Bianca de sărbători: „Îmi împac familia! Mă duc în țară!”

Concurentul emisiunii „Puterea Dragostei” a spus că merge să petreacă Crăciunul în România pentru Nelson Mondialu: „Pe primul loc e familia. Mai ales tata. Cum sunt tradițiile...pentru că ne tragem din neam de țigani! El ani de zile nu a fost acasă de sărbători, pentru că a avut probleme.

Acum este important să fim cu toții. Chiar dacă Bianca e familia mea, trebuie să îi împac și pe ei.”

Citeste si: Nelson Mondialu s-a apucat de cântat. Ascultă colinda de Crăciun adresată românilor

Bianca de la „Puterea Dragostei” a dat replica: „Eu nu sunt supărată că el pleacă acasă. Sunt doar 5% supărată pentru că nu petrecem împreună sărbătorile! Pentru că nu îl mai văd.

El este supărat că mă lasă pe mine singură. Însă eu las de la mine...pe mine mă face fericită să știu că el este fericit. Știu că apreciază asta!”.

Citeste si: Denisa de la „Puterea Dragostei”, criticată de fetele din casă că nu se desparte de Iancu: „Nu vreau să-l pierd!”

„O iubesc pe româncuța asta!” a încheiat Livian de la „Puterea Dragostei”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI