Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea a fost studentul lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceausescu: "A ramas repetent"

Profesorul universitar Mircea Oprean, sot al Zoei Ceausescu, a afirmat, intr-o emisiune la Antena 3, ca printre studentii sai la Politehnica s-a aflat si Liviu Dragnea, insa acesta a ramas repetent un an.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mircea Oprean, profesor la Facultatea de Autovehicule Rutiere a Politehnicii din Bucuresti, a precizat ca printre studentii s-a aflat candva si Liviu Dragnea, actualul presedinte al PSD.

"La noi erau doua directii: asta pe care eram eu, cu transmisii automate, si o alta directie cu service, cu intretinere. El n-a venit pe directia mea, ca era mai greu, dar si asa a ramas repetent", a spus Oprean.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

O impresie mult mai buna a lasat Miron Mitrea." A fost un inginer foarte bun. La mine a luat 8 sau 9, dar este o materie foarte grea (transmisii pentru automobile- n.red.) Jos palaria!", a spus profesorul.

Si Adriean Videanu a fost studentul Facultatii de Automobile pe care a absolvit-o in 1987, insa la alta sectie decat cea la care preda Oprean.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI