Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea cu lacrimi în ochi la permisia de 24 de ore de stat acasă

Liviu Dragnea a avut parte de 24 de ore de stat acasă cu familia. Totul după ce a obținut o permisie din închisoare, iar ieri a fost eliberat şi a mers către cei dragi.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fostul președinte PSD a obţinut o permisie de 24 de ore din închisoare, iar ieri a fost eliberat şi a stat acasă, cu familia. Dragnea a fost condamnat definitiv pe 27 mai 2019, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ) la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

Citeste si: Premierul Viorica Dăncilă, aşteptată la Timişoara cu pietre de protestatari; oamenii au strigat ”Mincinoasa” şi ”Analfabeta”

Liviu Dragnea cu lacrimi în ochi la permisia de 24 de ore de stat acasă

Liviu Dragnea a obținut pentru prima oară o permisie din închisoare drept răsplată pentru că a muncit în penitenciar. Potrivit unor surse, Dragnea a fost ieri acasă, iar după timpul petrecut în închisoare a slăbit destul de mult.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea îşi face selfie când este blocată în trafic! Vezi cum arată la volan Irina Tănase!

„E cu mintea limpede, are o tristeţe în ochi...", a declarat unul dintre apropiaţii fostului şef al PSD, conform observator.tv.

Se pare că în timpul petrecut acasă, fostul lider PSD, nu a luat legătura cu cei din PSD, doar a stat cu familia şi câţiva prieteni.

Citeste si: Ce au în comun Viorica Dăncilă și Cenușăreasa? Premierul la un pas să cadă pe scări

Dragnea nu a vorbit despre politică, însă a recunoscut că este dezamăgit de Viorica Dăncilă, actualul candidat al PSD la alegerile prezidenţiale, potrivit unuia dintre apropiații lui Liviu Dragnea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI