Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea, despre o eventuala candidatura a Gabrielei Firea la alegerile prezidentiale din 2019: "Nu e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala"

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a raspuns ca nu e bine ca postul de primar general al Capitalei sa fie folosit ca o "trambulina personala" in ceea ce priveste o viitoare candidatura la prezidentiale a Gabrielei Firea.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Intrebat daca Gabriela Firea ar putea fi noul candidat PSD la alegerile prezidentiale din 2016, acesta a raspuns ca o astfel de discutie nu-si are locul acum, pentru ca e mult prea devreme.

"Este mult prea devreme sa discutam asta, dar ceea ce am discutat eu cu doamna Firea, atunci când impreuna am hotarât aceasta candidatura (n.r. la Primaria Generala a Capitalei), nu cred ca ne-ar da aceasta posibilitate, pentru ca respectam foarte mult bucurestenii si nu cred ca e bine sa folosim postul de primar general ca o trambulina personala pentru cineva. Dar, repet, mai este mult pâna atunci", a declarat Dragnea, potrivit Agerpres.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

Pe de alta parte, el a dezminţit informaţiile aparute in presa, potrivit carora ALDE ar fi "principalul sau dusman", subliniind ca partidul pe care il conduce spera sa faca o majoritate alaturi de aceasta formaţiune dupa alegerile parlamentare.

"Vreau sa infirm ca as fi spus la Comitetul Executiv ca cel mai mare dusman al nostru este ALDE. O prostie mai mare ca asta, n-am putut sa aud.

Le-am spus colegilor ca, dincolo de obiectivul principal care este obţinerea unui scor bun la parlamentare, un alt obiectiv este ca ALDE sa intre in Parlament si pentru asta suntem dispusi sa-i ajutam cu tot ce putem. Oriunde am avut posiblitatea, am facut alianţe peste tot in judeţe, am o relaţie foarte buna cu domnul Tariceanu si cu Daniel Constantin si este o formaţiune cu care sper si dorim sa facem majoritatea dupa alegerile parlamentare din toamna", a afirmat presedintele PSD.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI