"Vreau sa discut despre viitorul Romaniei, nu despre astfel de porcarii...."

Aceasta este declaratia care a starnit reactii in presa. Cand Liviu Dragnea a negat, in fata jurnalistilor romani, ca ar fi sustinut vreodata asa ceva, ziaristul elvetian care a realizat interviul, a postat intreaga inregistrare.

Si culmea, cuvintele care ies din gura sefului PSD se aud cat se poate de clar.

"Nu-mi place genul acesta de dezbatere politica.

As vrea sa discutam despre programul de guvernare, despre viitorul Romaniei, nu despre porcarii precum Rusia, coruptie sau multe alte lucruri".

In interviul pe care Liviu Dragnea l-a acordat inainte de alegerile parlamentare, se aude foarte clar vocea sefului Psd.

"Nu, nu discut asta. Si eu n-am spus asa ceva", spune Dragnea.

Pentru ca politicianul nu isi mai recunoaste propriile declaratii, jurnalistul elvetian si-a insotit inregistrarea de un comentariu acid.

"Colegii mei din Romania mi-au spus ca liderul PSD, Liviu Dragnea, a insinuat ca Radioul Public Elvetian produce stiri false. Sa presupunem ca are probleme in a-si aminti propriile cuvinte. Aici este un citat complet needitat cu ceea ce a spus la finalul discutiei noastre despre PSD, coruptie si viitorul Romaniei".

Confruntat cu inregistrarea audio, Liviu Dragnea spune ca...

"Nu stiu ce au facut si ce-au montat, eu nu pot sa spun asa ceva".


Nici in fata probelor concrete, Liviu dragnea nu si-a schimbat parerea.

"Eu v-am spus ca n-am avut aceasta sucesiune de cuvinte. Nu stiu fiecare cum le-a montat acolo"

"A spus un ziar on-line sau nu stiu ce site-uri ca atunci cind am intrat in sala( n. r. de la Grupul PSD)  as fi injurat pe cei de la USR. In primul rand eu n-am facut niciodata asa ceva si n-am s-o fac.
N-am spus asa ceva Ce-am intrebat, dar nu cred ca este o jignire, ar trebui sa o considere ca o lauda, daca au la ei bate si petarde?".

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si