Close sidebar
Close sidebar

"Liviu e singurul barbat care stie sa faca dragoste cu adevarat! Mi-am parasit sotul pentru ca era prea..." Declaratiile incendiare ale Israelei la inceputul relatiei cu Liviu

S-au cunoscut intr-un hotel din Grecia si a fost dragoste la prima vedere. Nimic nu prevestea, in urma cu cativa ani, sfarsitul tragic al povestei de dragoste dintre Israela Vodovoz si Liviu Arteni.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Desi relatia lor nu a fost vazuta cu ochi buni, Liviu si Israela nu au tinut cont de comentariile rautacioase si ale carcotasilor si de cei 30 de ani diferenta dintre ei si s-au casatorit la scurt timp dupa ce s-au cunoscut, intr-un cadru de vis.

Israelei nu-i pasa de comentariile rautacioase ale apropiatilor, pe seama relatiei pe care o are cu un barbat mult mai tanar decat ea. " Nu fizicul conteaza, am sufletul tanar, asa ca e normal sa am un partener de viata cu mult mai mic decat mine. Liviu e singurul barbat care stie sa faca dragoste cu adevarat!", povestea femeia care a uimit intreaga lume mondena cu povestea ei de iubire care sparge orice canon.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Excentrica femeie de afaceri s-a nascut in Romania, dar la 16 ani a emigrat cu parintii in Israel, unde s-a si casatorit. "Nu am fost foarte fericita acolo. M-am nascut in Romania si ma simt foarte legata de aceasta tara.

De aceea m-am si intors aici in anii ’90, dupa Revolutie.

Am fost casatorita 21 de ani cu un evreu, cu care am doi copii, un baiat, Yaniv, de 36 de ani, si o fiica, Hilla, de 35 de ani. Mi-am parasit sotul pentru ca era prea cuminte. Acum suntem in relatii foarte bune. El s-a recasatorit si ne revedem atunci cand merg in Israel", declara Israela pentru Libertatea l a scurt timp dupa ce se casatorise cu Liviu.

Femeia de afaceri a fost gasita vineri seara fara suflare în baie, dupa ce autoritatile au fost alertate de avocata ei, care nu reusise sa dea de ea la telefon de cinci zile.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI