Bine ati venit in Flamanzi- orasul cu peste 700 de carute! Tot pe 4 roti, la fel ca masina, dar cu decapotare incorporata, vehiculul tras de cai e nelipsit de pe strazile urbei.

Pentru localnici, calul-putere e mana cereasca: n-are nevoie de revizii, nu merge pe benzina, dar ii duce negresit pe cele mai batatorite drumuri. "Nu, mie nu mi trebuie masina ca eu am stana si oi.

Sunt dealuri, masina nu merge pe oriunde, caruta merge", ne spune un locuitor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sunt si masini, dar aici sunt agricultori. Care au cai, caruta, au pamant, au casa la tara

CARUTASII, AMENDATI

Nu e zi in care cate-un orasean din Flamanzi sa nu dea nas in nas cu politistii rutieri. Carutele sunt interzise pe drumurile nationale. "Ne vor obliga sa schimbam carutele cu masinile. Zice sa mergem la primarie, sa ne faca drumuri ocolitoare, sa nu mergem pe europeana.
Si noi la primarie pe unde sa mergem? Prin gradina vecinului?"
, spun oamenii nemultumiti.

Primaria din Flamanzi vrea sa faca o ruta ocolitoare, paralela cu drumul national, special gandita pentru carutasi. Pentru a deveni realitate, proiectul trebuie sa fie aprobat de Ministerul Dezvoltarii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si