Partidul Național Liberal a câștigat alegerile pentru primar din localitatea sibiană la o diferență de un singur vot, opțiunile electorale fiind numărate de mai multe ori pentru a se confirma că nu există nicio greșeală.

Acest lucru s-a petrecut în comuna Cârța, potrivit Ora de Sibiu.

Citeste si: Starea de urgență, reintrodusă în două țări din Europa de Est

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Lupta dintre Cristian Magheru (PSD) și Daniel Cândulețiu (PNL) s-a tranțat, la limită, în favoarea celui din urmă, voturile fiind numărate de șase ori. Liberalii au câștigat 43 de primării în județul Sibiu.

Rezultate alegeri locale: alte localități cu vot la limită

Potrivit Hotnews, primăria comunei Moviliţa din Vrancea a fost câştigată de liberali la un singur vot diferenţă, potrivit rezultatelor provizorii.

Astfel, primarul în funcţie, Corneliu Cristian, candidat din partea PNL Vrancea, şi-a adjudecat un nou mandat cu 480 de voturi, în timp ce contracandidatul său, independentul Costel Seciu, a reuşit să strângă 479 de voturi din cele 1.346 de voturi valabil exprimate.

Citeste si: Care va fi prima decizie a lui Nicușor Dan ca primar general. Pe cine demite

Liberalul Corneliu Cristian este primar al comunei Moviliţa din anul 2004, în timp ce contracandidatul său, care a candidat ca independent, este secretarul comunei.


La Moviliţa, o comună cu 3.130 de alegători cu drept de vot, s-au prezentat la urne 1.438 de votanţi, înregistrându-se o prezenţă de 45,94%.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si