Close sidebar
Close sidebar

Locuri de evitat pe timp de pandemie. Aproape toți oamenii purtători de COVID-19 s-au infectat aici

Locuri de evitat pe timp de pandemie. Aproape toți oamenii purtători de COVID-19 s-au infectat aici, conform epidemiologilor.

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Epidemiologii avertizează asupra unor locuri pe care ar trebui să le evităm pe cât posibil. În astfel de spații s-au îmbolnăvit de COVID-19 în jur de 90% dintre cei care au contractat virusul, așa că este crucial să stăm cât mai departe de ele.

Dacă vrem să stăm departe de temutul virus trebuie să ascultăm părerile specialiștilor. Potrivit, Erin Bromage, reputat biolog și profesor la Universitatea Massachusetts Dartmouth, spațiile închise cu slabă circulație a aerului reprezintă adevărate pericole pentru sănătatea noastră.

Locuri de evitat pe timp de pandemie. Aproape toți oamenii purtători de COVID-19 s-au infectat aici

„Trebuie să avem mare grijă la zonele închise, cu mulţi oameni şi cu o circulaţie slabă a aerului, acolo virusul se poate propaga extrem de uşor.

Sunt situaţii pe care le putem evita”, a precizat biologul.


Specialiștii au transmis că peste 90% dintre cei

Citeste si: Informații oficiale: Situaţia pandemiei covid-19 în lume: peste 302.000 de decese

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Descoperire macabră în Mediaș. Poliţiştii au descoperit într-o locuinţă cadavrul unei femei

Citeste si: VIDEO| Protest ilegal în Piaţa Victoriei din Bucureşti, în prima zi de stare de alertă

care s-au îmbolnăvit de noul coronavirus au contractat boala din birouri, restaurante sau mijloace de transport în comun.

Din acest motiv, este foarte important să evităm cât mai mult deplasările și ca oamenii să lucreze, pe cât se poate, de acasă.

„Vorbirea, fie ea şi normală, înseamnă eliminarea de aerosoli. Cu cât vorbim mai mult sau mai tare, cu atât eliminăm mai mulţi aerosoli”, a mai precizat Bromage.

Citeste si: Coronavirus Romania 15 mai: cate cazuri au fost in ultimele 24 de ore

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI