Close sidebar
Close sidebar

Lorin Fortuna a murit neconsolat! Revolutionarul care vorbea cu extraterestrii a dorit sa-si faca partid pentru alegerile parlamentare, dar a fost refuzat de tribunal!

Lorin Fortuna, care a decedat la 67 de ani, a incercat, fara succes, sa inregistreze Partidul National Democratic-Meritocratic Principatorial.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Lorin Fortuna a fost unul dintre cei mai proeminenti revolutionari din decembrie 1989, dand startul actiunilor de protest care au avut loc la Timisoara. Ulterior, in locul unei cariere politice, pe care o incepuse in calitate de presedinte al Consiliului Judetean, a preferat sa lanseze in spatiul public diverse mesaje excentrice. El pretindea ca ia legatura frecvent cu extraterestrii, care i-au transmis diverse semnale, sustinand ca vom fi colonizati in curand. Fortuna a murit vineri, din cauza unui ulcer duodenal, si nu a mai apucat sa vada daca profetiile ii vor fi implinite.

Chiar daca parea ca se deconectase de mediul politic, Fortuna  a incercat in ultimul an al vietii sale sa infiinteze Partidul National Democratic-Meritocratic Principatorial, cu care dorea sa participe la alegerile parlamentare din decembrie. Pentru ca partidul sa aiba personalitate juridica, Fortuna s-a adresat Tribunalului Bucuresti.
Dupa mai multe amanari, cauzate de faptul ca Fortuna nu a furnizat toate actele necesare, tribunalul i-a refuzat cererea. Fortuna a facut apel, insa judecatorii au decis, pe 7 octombrie, cu o luna si jumatate inainte ca acesta sa moara, ca partidul acestuia nu intruneste toate conditiile pentru a aparea pe scena politica.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI