Close sidebar
Close sidebar

Lovit si cu banii luati! Cat trebuie sa plateasca un pensionar pentru ca a lesinat si a cazut pe strada

Deşi a primit o viaţă asigurări, trebuie să scoată bani din buzunar pentru spitalizare. Asta pentru că i s-a făcut rău şi a căzut pe marginea drumului, iar asigurarea nu acoperă cazurile de auto-accidentare! Pe cât de revoltător sună, pe atât de adevărată este păţania unui biet pensionar din Craiova. ##VIDEO33840##

,


DISTRIBUIE
acest articol

1475 de lei- atata trebuie sa plateasca spitalului, dupa ce asta-vara a ajuns cu coastele rupte pe patul de spital. Arsita l-a facut pe pensionarul din imagini sa lesine in timp ce se indrepta spre casa, cu bicicleta.

Barbatul nu intelege cum de factura care i-a venit prin posta nu este o greseala a autoritatilor. A platit toata viata pentru asigurarea de sanatate ca sa nu-i fie de niciun folos?

Acum, pensionarul si-ar fi dorit mai degraba sa-l fi lovit o boala lunga, decat sa i se spuna ca lesinul e din vina lui.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

„Numai daca era bolnav, asa ca s-a autoacccidentat, trebuie sa plateasca spitalizare. Nu e normal, ia uitati aici cardul de sanatate”, s pune revoltata sotia barbatului accidentat.

Managerul spitalului ridica, neputincios, din umeri la drama barbatului. Legea e scrisa negru pe alb

Bogdan Fanuta, manager Spitalul Judetean din Craiova: „ Conform articolului 320, aliniatul 1, persoanele care prin faptele lor aduc daune sanatatii altor persoane sau sanatatii proprii din culpa, raspund, potrivit legii, si au obligatia sa repare prejudiciul cauzat furnizorului de servicii medicale”.

Razvan Socoteanu, avocat: „Daca isi provoaca intentionat o leziune care necesita ingrijiri medicale asiguratorul nu acopera aceasta asigurare”.

Pensionarul a contestat in instanta factura primita de la spital. Ar avea totusi, o sansa. In urma dovezilor, magistratii pot decide ca batranul nu s-a lovit intentionat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI