Close sidebar
Close sidebar

Lovitura dura pentru fiii Ilenei Ciuculete! Mugurel si Cristi Sfetcu au fost scosi din spectacole

Scandalul cu Cornel Gales a avut urmari grave pentru cei doi baieti ai Ilenei Ciuculete, in special din punct de vedere profesional!

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Decesul neasteptat al Ilenei Ciuculete in martie a adus, initial, o pace nesperata in familia regretatei cantarete! Certati ani de zile cu Cornel Gales, fiii artistei au ingropat securea razboiului cu barbatul, mai mult, vorbeau si despre planuri comune.

 

 

 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

“Le-am pus casele din Craiova pe numele lor, iar acum vreau sa ii ajut si in profesie! De aceea, impreuna cu prietenul meu, Silviu Lepadat, un important organizator de evenimente din lumea muzicii populare, am decis sa ii includem pe Mugurel si pe Cristi in toate concertele viitoare! In plus, am discutat cu baietii si am decis sa inregistram un album cu zece melodii, prin care ei sa poata avea din ce in ce mai multa vizibilitate”

, a povestit Gales, in aprilie.

Din pacate, o minune nu a tinut, in cazul lor, decat o luna, caci divergentele legate de impartirea averii au dus la scandaluri publice uriase si la acuze greu de digerat de sotul Ilenei Ciuculete! Din acest motiv, Cornel Gales a incetat treptat sa ii mai ajute pe Cristi si Mugurel Sfetcu, si acest lucru s-a observat cel mai mult in numarul de evenimente.

“Daca baietii lui Ciuculete erau pe toate afisele, la spectacolele de comuna sau orase din tara, ei bine, de la o vreme, au disparut de tot de pe listele organizatorilor! Cristi si Mugurel au iesit, cel putin deocamdata, din atentia lui Silviu Lepadat, care nu i-a mai inclus in concerte. In aceste conditii, cei doi isi cauta singuri contracte”, au conchis persoane din lumea artistica.

 

Wowbiz.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI