Reporter: N-ai pe unde! Nu pot sa trec! Pai si noi voiam sa trecem dar pe unde sa trecem? N-ai pe unde sa treci pe aici la Chiajna.

Se construieste la foc automat, facem cartiere rezidentiale si spunem ca asta insemna civilizatie. Numai ca regulile de baza sunt calcate in picioare iar autoritatile nu misca niciun deget.

Reporter: E pamant si atat! Parca e un camp, parca e...nu stiu! O pustietate, se construiesc blocurile alea dar pentru drum, pentru... Uitati-va si dumneavoastra cum e drumul!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Nu e singurul drum unde mersul pe jos e o adevarata provocare... De data asta, pe trotuar!

Reporter: Uite asa se merge pe trotuar. Intr-adevar, nu prea prinzi mare viteza dar, cat de cat esti in siguranta adica nu risti sa te ia vreo creanga de gat sau sa-ti intre vreun bat in ochi.

Reporter: Hai, ca tocmai cand ziceam ca nu sunt trotuare corespunzatoare, uite ca am gasit si o portiune unde te poti deplasa foarte.

Gata! S-a terminat! Atsa e! Stai, ca vine masina.

Contactat de reporterii Kanal D, viceprimarul comunei Chiajna nu a dorit sa ne vorbeasca si a pus totul in spinarea celor din mandatul anteriror!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si