De unde vine aceasta diferenta? Chiar Stefan Vlaston o explica." Procentul nu este real pentru ca nu s-a tinut cont de elevii care nu s-au inscris la BAC. Sunt elevi de clasa a XII-a si a XIII-a care nu s-au inscris.  Este vorba de 162 de elevii existenti la sfarsitul anului. Pentru ei s-au cheltuit bani, profesorii au primit salrii si nu s-au inscris la BAC pentru ca nu s-au simtit in stare sa ia examenul."

, a spus acesta, noteaza cei de la Digi24.ro

Stefan Vlaston, presedinte EDU-CER
Stefan Vlaston, presedinte EDU-CER
Vlaston a vorbit si despre cauzele care au dus la un procent mic de absolventi la BAC. "Nu toti elevii au resurse proprii sa strabata un profil, un traseu pretentios cum e liceul, sa invete integrale, derivate, fizica cuantica.  Daca nu am avut scoala profesionala, acesti elevi au fost impinsi de un sistem prost construit sa urmeze liceul, chiar si cei care nu au dorit sa faca liceul. Aici e principala problema", a mai spus el.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si