@haziran.official

Va multumim tuturor pentru mesaje! Suntem bine si sanatosi toti 3! 🙏 Dumnezeu ne iubeste! ❤️

♬ sunet original- Haziran 𓂀

Luis Gabriel și soția sa  au avut parte de un accident rutier. Haziran a povestit totul pe pagina sa oficială de TikTok. Imaginile de la fața locului sunt dezastruoase.

Blondina a declarat că atât ea, cât și copilul și Luis sunt bine. „Vă mulțumim tuturor pentru mesaje! Suntem bine și sănătoși toți trei! Dumnezeu ne iubește!”, a spus Haziran.

Citeste si: Un copil de patru ani a fost accidentat după ce a ieșit cu trotineta din curte

Bolidul celor doi a suferit daune serioase. „Nimeni nu este imun la necazurile și încercările vieții. Acestea ne aduc mai aproape de Dumnezeu sau mai departe. Depinde doar de noi. Am învățat că dacă iubești viața și viața te va iubi pe tine. Dumnezeu ne dă mereu o a doua șansă care se numește mâine. Șansa de a prinde ziua de mâine sănătoși și fericiți este cel mai frumos dar de la Dumnezeu pentru noi! Îți mulțumim, Doamne, pentru tot!”, a adăugat Haziran.

luis-gabriel-si-haziran-accident

Mașina celor doi a fost grav avariată.

[Sursa foto: Captură Video]

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Pui de urs, lovit de o mașină pe DN1, în județul Sibiu

Fanii au fost extrem de îngrijorați, iar comentariile au început să curgă la postarea cântăreței. „Dar ce s-a întâmplat? Dumnezeu e lângă voi. Bine că sunteți ok toți trei.”, „Off, dragilor! Fierul se repară, important este că voi sunteți bine, săracul șoferul vostru, ce o fi în sufletul lui. Doamne poartă-le de grijă!”, sunt doar câteva dintre mesaje.

luis-gabriel-si-haziran-accident

Haziran a transmis că ei sunt bine în urma accidentului.

[Sursa foto: Captură Video]

Haziran va deveni mămică în curând

Haziran este extrem de fericită. Cântăreața îi va dărui primul copil lui Luis Gabriel. Cei doi s-au mutat împreună și au amenajat deja camera bebelușului.

Citeste si: Patru persoane au fost rănite în urma unui accident din Botoșani

Numele copilului va fi Joseph Luis Thiago. Aceștia au mărturisit în cadrul unui emisiuni ce nume va purta micuțul, care nu este ales la întâmplare. „Diamantul” și „Perla”, așa cum au fost supranumiți au ales pentru fiul lor un nume special.

Citeste si: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”- kfetele.ro

Citeste si: Povestea emoționantă a cățelului-erou Fiki care și-a salvat stăpânul din calea puhoaielor de la Galați- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Pe băiețel îl vom numi Joseph Luis Tiago. Joseph de la Iosif, dar în engleză. Am vrut neapărat un nume de sfânt, iar Tiago este iar un nume care nouă ne-a plăcut foarte mult”, au spus Luis Gabriel și Haziran în cadrul unei emisiuni.

Citeste si: Ce se întâmplă cu fratele Raisei, fetița ucisă pe trecerea de pietoni? Părinții au fost nevoiți să apeleze la un psiholog: "Ne întreabă mereu când se va întâlni cu ea"

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si