Close sidebar
Close sidebar

Lux si opulenta neimaintalnite la o nunta! Tort cu 15 etaje si rochii pe care le vezi doar in filme! Cine sunt cei care au facut un show total cu nunta

Numai in filme mai poti sa vezi asemenea lux! Tortul de nunta a avut 15 etaje si nu mai putin de 4 metri si jumatate inaltime. dar asta nu a fost nici pe departe cea mai mare surpriza pe care au avut-o invitatii la nunta fiului unui mare magnat armean. Iata pe ce a platit socrul mare nu mai putin de 2 milioane de dolari!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Karen, fiul de 27 de ani al magnatului armean, si-a unit destinul cu o superba bruneta, in varsta de 25 de ani. Nunta ca-n povesti a celor doi a avut loc la cea mai exclusivista sala de evenimente din capitala Rusiei, iar cei 200 de invitati au fost alesi pe spranceana: de la vedete internationale, pana la sportivi celebri si chiar o fina a presedintelui rus.

Mireasa Lilit a schimbat,  de-a lungul evenimentului, doua tinute. Corsajul sclipitor a fost asortat, la ceremonia religioasa, cu o fusta cu foarte multe voaluri si cu o trena uriasa.  La petrecere, tanara a ales in partea de jos o fusta la fel de stralucitoare, dar care sa-i permita totusi sa danseze. Proaspatul sot a sorbit-o din priviri toata noaptea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Sala de evenimente a fost decorata cu mii de flori naturale, lumanari si margele din sticla. Tavanul a fost tapetat si el cu flori colorate iar iar mii de crini albi au imprastiat miresme imbatatoare peste tot. Niciun detaliu nu a fost lasat la voia intamplarii. Invitatii au avut chiar si un panou special pentru poze, decorat cu initialele aurite ale celor doi miri.

Tortul miresei a fost punctul de atractie al evenimentului. Uriasul desert cu ciocolata si martipan a avut 15 etaje si o inaltime de aproximativ 4 metri si jumatate. A fost comandat fix pe inaltimea salii si decorat precum o gradina naturala: cu flori de zahar, cristale si chiar petale naturale.

Atmosfera a fost intretinuta de artisti celebri, precum Eros Ramazotti.

Socrul mare nu s-a zgarcit deloc: mai bine de 2 milioane de euro a cheltuit pentru nunta fiului sau.

Omul de afaceri armean are o companie care detine zeci de centre comerciale, mai multe cladiri de birouri si 8 hoteluri in Rusia. Tatal socru a avut de unde sa achite nunta, caci averea lui este estimata la peste 4 miliarde de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI