"Nu cred ca ne vom putea reveni vreodata", le-a spus tanarul de 22 de ani anchetatorilor. El a povestit cum trei barbati inarmati au patruns in locuinta in care se aflau el si sora lui. Hotii l-au legat pe tanar, apoi, sub amenintarea armei, l-au obligat sa ii priveasca cum ii violeaza sora.

Citeste si:
Au cumparat o casa veche si au vrut sa o renoveze. Muncitorii au ramas incremeniti cand au vazut ce se afla la subsol

Apoi le-au luat tinerilor telefoanele mobile, tableta si plasma si s-au facut nevazuti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tipetele tinerilor i-au alertat pe vecini care au chemat politia. Din pacate, pana au sosit politistii, agresorii au reusit sa fuga.
Tanara a fost transportata la spital, iar politia sud-africana a deschis o ancheta in acest caz. Pana in acest moment, nu au reusit sa ii identifice pe barbati.

"Ne-au jefuit, dar de ce mi-au violat sora? Cum va mai avea ea vreodata incredere intr-un barbat? Nu cred ca vom putea sa trecem vreodata peste asta!", le-a spus tanarul de 22 de ani anchetatorilor, potrivit Daily Sun. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si