Mnădălin Voicu, secretar de stat la Ministerul Culturii și Identității Naționale, se iubește cu Adriana Popp, directoarea lui de cabinet. Dirijorul în vârstă de 67 de ani a divorțat de cea de-a treia soție în anul 2017 și tot atunci a cunoscut-o și pe actuala lui iubită. Cei doi s-au afișat deja împreună la câteva evenimente, iar politicianul a recomandat-o pe aceasta, simplu, Adriana.

„Am revăzut-o în februarie 2017, era o atracţie nevorbită, dar simţită. Nu prea ştiu să fac curte, dar până la urmă am pupat-o. Nu a fost ceva pregătit, puteam să mă trezesc cu o geantă în cap. Trăim acum nişte stări de parcă am fi împreună de 25 de ani. E destin! Am avut trei neveste, dar o relaţie atât de caldă nu am mai avut!”, povestea Mădălin Voicu în urmă cu ceva vreme, într-un interviu de televiziune.

Mădălin Voicu a pereferat însă să evite informația că nou lui iubită este directoarea lui de cabinet, însă acest lucru este cunoscut de toți subalternii din minister. Subiectul este totuși unul sensibil pentru Mădălin Voicu, acuzat de ANI în 2015 că și-a angajat nora la cabinetul său de parlamentar.

Mădălin Voicu se iubește cu directoarea de cabinet. Ce spune fosta soție?

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Carmen Olteanu, fosta soție a lui Mădălin Voicu, spune că ”a auzit” că fostul ei soț și actuala parteneră ”se cunosc de 30 de ani”. Întrebată despre motivele divorțului, ea s-a limitat să spună că ”o femeie cu doi copii nu pleacă de la bine”.

Carmen Olteanu spune însă că a preferat mereu discreția și a cerut ca procesul de divorț să se judece cu ușile închise.

Citeste si: Mădălin Voicu și Patrizia Paglieri, cu copiii la "Vulturii de noapte"! Dezvăluire-bombă a fiicei celebrului dirijor: "Până la 19 ani nu am ieșit din casă"

Citeste si: Soţia lui Serghei Mizil are aproape 60 de ani, dar arată SENZAŢIONAL în costum de baie! Cora nu şi-a făcut nicio operaţie estetică! FOTO!

Citeste si: Fosta soție a lui Mădălin Voicu a rupt tăcerea despre divorț: "O femeie singură cu doi copii nu pleacă de la bine"

Mădălin Voicu are 7 copii cu cinci femei însă ”doar” trei căsnicii oficiale la activ. Voicu Jr. este cel mai mare dinre copii (are 46 de ani), Ioana (31 ani) și Tudor (28 ani) cu a doua soție, Adriana, Ștefan (10 ani) și Ion (8 ani) cu cea de-a treia, Carmen. Dirijorul mai are doi copii, Bogdan și Alex, care nu au purtat niciodată numele Voicu.

Sursă foto: Click.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si