Close sidebar
Close sidebar

Madalina Dobrovolschi va deveni mama unei fetite in curand! Cum arata purtatoare de cuvant a Presedintiei in ultima luna de sarcina

Desi mai are putin si naste, Madalina Dobrovolschi este la fel de activa ca intotdeauna.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Zilele trecute, ea a avut o intalnire cu studentii de la Facultatea de Jurnalism despre provocarile comunicarii publice moderne. Cu doar cateva saptamani inainte de a naste o fetita, purtatoarea de cuvant a lui Klaus Iohannis, e in continuare activa.

Fosta jurnalista si prezentatoare de stiri, Madalina Dobrovolschi, fosta Puscalau, lucreaza la Presedintie din septembrie anul trecut.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Madalina este casatorita cu Emil Dobrovolschi, pilot de avioane, unul dintre cei mai titrati piloţi ai Taromului si, in acelasi timp, preferatul presedintelui Iohannis atunci cand calatoreste cu avionul. Cei doi s-au cunoscut chiar la bordul aeronavei prezidentiale, pe cand el era comandantul echipajului, iar ea,  jurnalista acreditata la Presedintie.

S-au casatorit civil la finele anului 2015, iar anul trecut au organizat o nunta spectaculoasa, pe malul lacului Chitila, la care nu au lipsit acrobatiile in aer ale unor escadrile la bordul carora se aflau colegii lui Emil Dobrovolschi.

Foto: http://www.fjsc.unibuc.ro
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI