Close sidebar
Close sidebar

Mădălina Linguraru, adevărul despre participarea la Exatlon. Acum totul e CLAR

Mădălina Linguraru, fosta concurentă de la Exatlon, a făcut bilanțul anului care este pe cale să se sfârșească și spune că are numai motive de bucurie.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Exatlon, emisiunea concurs de la Kanal D, este unul dintre motivele pentru care Mădălina Linguraru zâmbește. Fosta concurentă spune că participarea la această emisiune a fost o experiență extrem de frumoasă ce i-a adus o mulțime de oameni buni în viață. "Sfârșit de an cu un vis realizat! Competiția a luat sfârșit! Am câștigat cea mai frumoasă experiență din viața mea, am câștigat prietenia unor oameni frumoși, am câștigat admirația și critica unora dintre voi, iar pentru asta vă mulțumesc tuturor pentru tot ce am trăit în această perioadă! A fost o experiență dificilă care m-a schimbat în bine și de care îmi voi aminti cu plăcere toată viața", a scris Mădălina pe pagina unui site de socializare.

Cine este Mădălina Linguraru

Mădălina Linguraru (n. 26 noiembrie 1992) este o practicantă a luptelor în sitl liber din România care a câștigat medalia de aur la Jocurile Francofoniei desfășurate la Nisa, Franța în anul 2013.

În anul 2017, Linguraru a câștigat medalia de bronz la categoria 48 kg și medalia de aur la categoria 50 kg în cadrul Jocurilor Francofoniei din Abidjan.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI