Close sidebar
Close sidebar

Mădălina Linguraru, la starea civilă. S-au căsătorit departe de ochii curioșilor

Mădălina Linguraru, fosta concurentă de la Exatlon, este în culmea fericirii. Imaginile de la starea civilă sta drept mărturie.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Fosta concurentă de la Exatlon este extrem de fericită, conform postărilor de pe contul său de socializare. Mihaela și Vlad s-au căsătorit, iar Mădălina Linguraru a fost alături de cei dragi din viața ei într-un moment așa de important.

"Fericirea ei este și fericirea mea. Casă de piatră Mihaela și Vlad. #weddingsister", a fost mesajul care însoțește imaginile postate de fosta concurentă de la Exatlon.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Cine este Mădălina Linguraru

Mădălina Linguraru (n. 26 noiembrie 1992) este o practicantă a luptelor în sitl liber din România care a câștigat medalia de aur la Jocurile Francofoniei desfășurate la Nisa, Franța în anul 2013 În anul 2017, Linguraru a câștigat medalia de bronz la categoria 48 kg și medalia de aur la categoria 50 kg în cadrul Jocurilor Francofoniei din Abidjan.

Mădălina Linguraru a început să practice luptele în anul 2004 în orașul natal, fiind antrenată de Dumitru Artene și Uță Constantin. Înainte de asta, Linguraru a practicat o scurtă perioadă de timp judo.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI