Close sidebar
Close sidebar

“Made in Europe”: lansarea colecției mai sustenabilă “Forever Denim” fabricată în Germania

Retailerul european de modă C&A a lansat primul lot din noua sa colecție “Forever Denim” produsă în Europa și disponibilă exclusiv în magazinul online.

Laura Macovei,

“Made in Europe”: lansarea colecției mai sustenabilă “Forever Denim” fabricată în Germania


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

La mai puțin de un an de la anunțul companiei privind planul de a deschide o nouă unitate de producție în Monchengladbach, Germania, colecția marchează deja disponibilitatea primelor articole produse la C&A FIT.

 

Gama de produse C&A devine mai sustenabilă prin lansarea primei colecții “Forever Denim” fabricată în Europa

 

Noua colecție “Forever Denim” constă în șase modele de design  – trei pentru bărbați și trei pentru femei. Scopul echipei de design a fost crearea unei colecții mai sustenabile din denim, care să se potrivească unui grup variat de clienți.

Publicul feminin are la dispoziție două tipuri de croieli de jeanși straight și una flared. Modelele de jeans pentru bărbați vin în versiunile straight și tapered, iar toate articolele sunt disponibile în nuanțe de albastru deschis, mediu și închis. În Monchengladbach, jeanșii sunt fabricați din materiale aprovizionate doar din Europa, printr-un proces ce nu generează emisii de carbon și au standarde GOTS sau OCS pentru bumbacul bio din Candiani, Italia.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: 32 de cetățeni din Africa și Asia au încercat să treaca ilegal în Ungaria

Această colecție e una specială, iar realizarea ei a fost posibilă doar datorită eforturilor unei echipe dedicate, care a fost formată și operează în Monchengladbach de aproximativ un an. C&A a deschis propria fabrică de jeanși chiar în centrul Europei, realizând astfel un pas important către obiectivul de a deveni un brand și mai sustenabil în viitor.

C&A FIT contribuie la crearea unei producții de textile și a unui lanț de aprovizionare mai sustenabile și mai digitalizate, conectând cele mai performante elemente specifice digitalizării și automatizării cu modele mai sustenabile de producție.   

 

Prima colecție produsă în noua fabrică C&A FIT (Fabrica de Inovații în Textile) este disponibilă online

 

Articolele din noua colecție “Forever Denim” sunt disponibile exclusiv în online shop pe www.c-and-a.com la prețul de 59.99 €. A doua parte a acestei colecții va fi lansată în august 2022 și va oferi o gamă mai variată de articole din denim pentru mai multe tipuri de siluete, în mai multe culori, find disponibilă atât online, cît și în anumite magazine selectate.

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Hatz Pizza, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: School is not enough! Iată de ce ai nevoie de cursuri de engleză în București, la orice vârstă!

Noua unitate de producție C&A oferă numeroase avantaje, precum tehnici de producție digitalizată de ultimă oră, utilizarea energiei regenerabile (eoliană și solară), care nu generează emisii de carbon. Producția denimului este de obicei asociată cu un consum mare de apă, însă în fabrica C&A echipamentele inovatoare și tehnicile noi precum cele pe bază de ozon, laser sau nebulizare sunt utilizate pentru a reduce consumul de apă de la 70 de litri – consumul mediu standard din industria modei pentru producția denimului – la o medie de 10 litri. Pentru a menține un standard de sustenabilitate și în procesul de spălare, sunt utilizați doar aditivi și substanțe cu certificare GOTS.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI