Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Maestrul Turda, relație specială cu finii săi

Unul dintre cei mai mari artiști, Gheorghe Turda, iubește muzica și scena la fel de mult precum își iubește și cele mai dragi persoane din viață lui: perechea de fini nășită în urmă cu 7 ani

Redactia Stirile Kanal D,

Maestrul Turda, relație specială cu finii săi

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Viața pare să-l iubească pe maestrul Gheorghe Turda. Iar el, la rându-i, o iubește la fel de mult. Fiecare moment petrecut pe scenă, în fața celor care îl iubesc, este o bucurie fără margini pentru marele artist. Iar el împarte această bucurie cu doi oameni minunați, cei mai apropiați sufletului, pe care a ales să-i ghideze spiritual devenindu-le nași.

Gheorghe Turda, părinte spiritual pentru Luminița și Marian Baicu

Sufletul său se îndreaptă spre Luminița și Marian Baicu, doi artiști care l-au ”cucerit” cu bunătatea lor și cu dragostea pe care o au unul față de celălalt.

”Este foarte omenos, un om cu caracter deosebit.

Și atunci noi ne-am lipit atât de mult de sufletul dumnealui încât nu ne mai putem dezlipi. Ne-am lipit ca marca de scrisoare.”, spune Luminița Baicu.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Gheorghe Turda și-a cunoscut soția, prim-balerină în cadrul Ansamblului Rapsodia, prin prisma meseriei. 37 de ani a dăinut povestea lor sfârșită tragic în anul 2009, atunci când soția maestrului a pierdut lupta cu cancerul. Însă dragostea ce i-a legat a trecut de bariera timpului, iar maestrul nu a uitat-o niciodată pe cea care i-a fost adevărata dragoste.

Maestrul se pregătește să lanseze două cărți

Gheorghe Turda demonstrează zi de zi cât de mult iubește această viață. Maestrul se pregătește să își susțină lucrarea de doctorat, iar pe lângă asta urmează să lanseze două cărți și un film.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI