Close sidebar
Close sidebar

Mafie organizată în învăţământul din Ilfov! Anchetatorii susţin că prejudiciul se ridică la 1 milion de lei

Zeci de cadre didactice sunt suspectate ca au cumparat diplome false. Politistii din Ilfov spun ca dascalii se foloseau de documente ca sa treaca examenele de grad si implicit sa primeasca salarii mai mari. Anchetatorii au stabilit un prejudiciu de peste 1 milion de lei.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doamna din imaginie este invatatoare la scoala numarul 1 din Ciolpani de mai bine de 15 ani. Si ea a achizitionat peste 30 de diplome false pentru care ar fi platit sume intre 50 si 200 de lei. Nicio secunda n-a banuit ca actele pe care le-ar fi primit de la directorul scolii mai de bunavoie, mai cu forta, ar fi fost falsificate cu o simpla imprimanta.

Asa ca s-a hotarat sa depuna o plangere. Odata intrati pe fir, politistii au descoperit ca in situatia invatatoarei mai sunt zeci de alte cadre didactice.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Doi barbati si doua femei, suspectati ca au pus la cale intreaga retea au fost saltati de politisti si dusi la audieri. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI