Fostul deputat va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in pofida faptului ca acesta a incercat sa-i convinga pe oamenii legii ca ii pare rau pentru ceea ce s-a intamplat si ca regreta ca s-a dat jos din masina in acel moment.

Boureanu a motivat ca acesta era al doilea filtru care l-a oprit in trafic si a sustinut ca intr-un fel sau altul a fost provocat de catre politistii de la rutiera.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Procurorii pot cere cel mai probabil o prelungire a arestului preventiv. Cu toate acestea, Boureanu are sanse de a iesi si de a fi cercetat cu o masura preventiva mai usoara precum cea a fi arestului la domiciliu.

Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie si este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care au oprit in trafic masina in care se afla. si politistul care s-a batut cu Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal.

Agentul Ovidiu Andrei, la randu-i lovit de fostul politician, este cercetat penal pentru infractiunea de purtare abuziva.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si