Close sidebar
Close sidebar

Magistratii au decis: Boureanu ramane in arest

Magistratii Tribunalului Bucuresti au luat decizia pentru fostul deputat Cristian Boureanu de a ramane in continuare in arest

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Fostul deputat va fi cercetat in continuare in stare de arest preventiv, in pofida faptului ca acesta a incercat sa-i convinga pe oamenii legii ca ii pare rau pentru ceea ce s-a intamplat si ca regreta ca s-a dat jos din masina in acel moment.

Boureanu a motivat ca acesta era al doilea filtru care l-a oprit in trafic si a sustinut ca intr-un fel sau altul a fost provocat de catre politistii de la rutiera.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Procurorii pot cere cel mai probabil o prelungire a arestului preventiv. Cu toate acestea, Boureanu are sanse de a iesi si de a fi cercetat cu o masura preventiva mai usoara precum cea a fi arestului la domiciliu.

Cristian Boureanu a fost arestat pe 10 iunie si este acuzat de ultraj, dupa ce a lovit politistii care au oprit in trafic masina in care se afla. si politistul care s-a batut cu Cristian Boureanu s-a ales cu dosar penal.

Agentul Ovidiu Andrei, la randu-i lovit de fostul politician, este cercetat penal pentru infractiunea de purtare abuziva.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI