Close sidebar
Close sidebar

Magistrații au decis! Ce se întâmplă cu medicul Mircea Beuran, acuzat de luare de mită

Magistrații au dat verdictul în cazul fostului șef al Secției de chirurgie de la Spitalul Floreasca, Mircea Beuran, care a fost demis în luna ianuarie după ce o femeie a decedat în urma unor arsuri suferite pe masa de operație.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sâmbătă, 7 martie, Mircea Beuran a ajuns la Tribunalul București, acolo unde judecătorii au decis prelungirea arestului la domiciliu în dosarul în care este acuzat de luare de mită.

Citeste si: În ce stare sunt pacienții din România infectați cu noul coronavirus

Procurorii DNA spun că Beuran ar fi primit 10.000 de euro mită în anul 2018 pentru a scoate la concurs un post de asistent universitar în specialitatea chirurgie generală.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Doi bărbaţi au murit, după ce un TIR şi un microbuz de marfă s-au ciocnit pe DN 1, în judeţul Sibiu

Citeste si: Chirurgul Mircea Beuran, acuzat că a primit mită de 10.000 de euro! Stenogramele care îl incriminează: „Caut să ți-i aduc cât mai repede”

Procurorii DNA l-au arestat pe Mircea Beuran în urma unei sesizări depuse chiar de medicul care l-a mituit pe acesta în 2018.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI