Hagi facea magie cand avea balonul la picior. Greu ii este insa sa se descurce cu o minge mult mai mica pe care s-o arunce cu precizie din incheitura mainii.
I-a iesit din a doua incercare si asa s-a dat startul la meciul de baseball disputat la Constanta intre echipa Romaniei si cea a soldatilor americani de la Mihail Kogalniceanu.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Ambasadorul Hans Klem, primarul Constantei si ministrul sportului Ioana Bran i-au incurajat  pe jucatori, iar suporterii de ocazie veniti la Stadionul Portul au strigat cat au putut de tare. Dintre toti spectatorii, diplomatul American a fost cel mai avizat cunoscator al sportului.

Adevaratul sport national al Americii, baseball-ul se joaca in Romania de doar 28 de ani. Insa jucatorii nostril profesionsiti i-au deslusit secretele.
Meciul organizat de Ambasada SUA si federatia Romana de Baseball  a fost castigat de echipa noastra cu scorul de 7 la 2. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si